TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği

Firma No
94EA3E4D5E
İl
Türkiye
İlçe
Türkiye Tüm İlçeler
Sektör
Firma Rehberi
Adres
Meşrutiyet Caddesi No:31/6 Kızılay
Telefon
312 419 37 94
E-Posta
tarmakbir@tarmakbir.org
Görüntülenme
13084
Navigasyon
Yol Tarifi

TÜRK TARIM ALET VE MAKINALARI iMALATÇILARI BiRLiĞi

TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği, 1978 yılında kurulmuş olup, ülkemizde traktör ve tarım makinaları ana iştigal konusu olan imalatçı, ihracatçı ve ithalatçıların üye olduğu bir dernektir. Bakanlar Kurulu kararıyla unvanının başında “Türk” kelimesini kullanmaya hak kazanmıştır. Makine Sanayi Sektör Platformuna Üye İmalatçı Dernekler içinde mazisi en eski, en köklü dernek TARMAKBİR’dir. Birliğimizin halen 228 üyesi bulunmaktadır. En çok Üyemizin faaliyet gösterdiği şehir Konya'dır (33). Bu şehri İstanbul (24), İzmir (23), Manisa (17), Ankara (17), Balıkesir ve Bursa (15) takip etmektedir. 


KURUMSAL YAPIMIZ

1. Genel Kurul
1.1 Denetleme Kurulu (3 Üye)
1.2 Yönetim Kurulu (13 Üye)
1.2.1 Genel Sekreter
1.2.1.1 Mali Müşavir (Bağımsız)
1.2.1.2 Bürolar
1.2.1.2.1 Finansman ve İnsan Kaynakları
1.2.1.2.2 Genel İşler ve İstatistik
1.2.1.2.3 Destek Hizmetleri ve Üyelik İşlemleri
1.2.1.2.4 Dış İlişkiler, Enformasyon ve Mevzuat


GENEL FAALIYETLERİMİZ

TARMAKBİR sektörel bir sivil toplum kuruluşudur. Kuruluş amacı, Ülke genelinde üyelerine mesleki, sosyal, kültürel ve ekonomik yönlerden rehberlik etmek ve desteklemek, sektör haklarını savunmak ve üyeleri ile işbirliği yaptığı kuruluşlar arasındaki dayanışmayı sağlamaktır. Bu amaçla aşağıdaki çalışmalar yapılmaktadır;
 
- Sektör menfaatlerinin azami ölçüde korunmasına katkı sağlanmak amacıyla, tarımsal mekanizasyon sektörü için ortak bir platform sunmak, bu amaçla sektör paydaşlarını bir araya getirecek etkinlikler düzenlemek, benzer etkinliklere destek olmak,
- Sektörü ilgilendiren mevzuatlar, standartlar ve diğer konularda, sektör ve ülke menfaatlerini gözeterek Bakanlıklar nezdinde müzakereler yürütmek,
- Çiftçi kuruluşları ve sektörle ilgili ulusal ve uluslararası diğer organizasyonlarla iletişim kurmak ve ortak çalışmalar yapmak, pazar genişlemesi için politika araçları üretmek, lobi faaliyetleri için zemin oluşturmak,
- Ticari ve teknik gelişmeler konusunda üyelerini bilgilendirmek ve bu amaçla eğitim toplantıları düzenlemek. Benzer şekilde, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen etkinliklere katılım sağlamak,
- Üyelerinin belge, ruhsat, test raporları, ticari sözleşmeler, ihaleler, teklifler vb işleri için danışmanlık, başvuru ve takip işlemlerini yapmak,
- Sektör üzerine istatistik araştırmalar yapmak ve raporlar hazırlamak, üyelerinin ticari faaliyetleri için altyapı oluşturmak,
- Üyeleri için sekretarya hizmetleri vermek,
- Yurt dışı sektör tanıtım faaliyetleri kapsamında fuar katımları, alım heyetlerinin ve dış ticaret heyetlerinin organizasyonu, sektör tanıtım materyallerinin hazırlanması, kongre ve toplantı organizasyonları gibi etkinlikleri düzenlenmek,
- Ülkemizde ve dünyada, sektörümüzü ilgilendiren gelişmeleri izlemek, yurt içi ve yurt dışı ihale ve mal talepleri, mevzuat, istatistik, seminer, toplantı ve kongre, fuar, sektörel heyetler, sektörel haberler gibi birçok kategoride bilgiler, elektronik ortamda üyelerle paylaşılmak.


 KURUMSAL ÇALIŞMALARIMIZ
 
- Sektörel İstatistikler (İstatistik Toplama ve Raporlama)
- Mevzuat (Yeni Mevzuat Oluşumuna ve Eski Mevzuat Revizyonlarına Katkı)
- Dış Tanıtım (Uluslararası Kongreler, Road Show’lar, AGRIEVOLUTION Çalışmaları, CEMA Çalışmaları, Dış Fuarlar, Alım Heyetleri ve Dış Ticaret Heyet Organizasyonu, Sektör Tanıtım Katalogu, Tanıtım Filmi, CD’si vb.
- Organize Ettiğimiz Çalışma Toplantıları (TARMAKBİR Sektör Buluşmaları, Fuar Dönemleri Paralel Toplantılar, Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantıları, Finans, Mevzuat Bilgilendirme Toplantıları vb.)
- Üyesi veya Paydaşı Olarak Katıldığımız Periyodik Toplantılar (MAKTEK, Makine Teknik Komitesi ve Tarım Makinaları Alt Komisyonu Toplantıları, MARTEK, Traktör Alt Komisyonu Toplantıları, Tarımsal Mekanizasyon Kurulu Olağan Toplantıları, Ulusal Tarımsal  Mekanizasyon Kongresi, AGRIEVOLUTION Yönetim Kurulu ve Komite Toplantıları, CEMA Yönetim Kurulu Toplantıları, Kalkınma bakanlığı, Kalkınma Planı Çalışmaları, TOBB Makine Sektör Meclisi Toplantıları vb.)
- E-Hizmetler (TARMAKBİR Web Portalı, sosyal ağlar, e-posta ağı)
- Danışmanlık ve İş Takibi (Üye Firma Belge, Ruhsat, Deney Sevk, Tarım Kredi Fiyat Anlaşmaları, Dış Fuarlar Katılım Danışmanlığı, İç Fuarlar Destek Hizmetleri)


KURUMSAL ÜYELİKLERİMİZ

Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Mekanizasyon Kurulu (Başkan Yardımcılığı)
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Makine Teknik Komitesi (Üye), Tarım Makinaları Alt Komitesi (Başkanlık ve Grup Sekreterliği), Traktör Alt Komitesi (Üye)
TOBB Türkiye Makine ve Teçhizat İmalatı Meclisi (Üye)
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kalkınma Planı Çalışmaları, Makine ve Otomotiv Çalışma Grupları (Üye)
Makine Sanayi Sektör Platformu (Eş başkanlık ve İcra Kurulu Üyeliği)
MAKFED, Makine İmalat Sanayi Dernekleri Federasyonu (Yönetim Kurulu Üyesi)
Agrievolution, Tarım Makinaları İmalatçıları Birlikleri Küresel İttifakı, Ekonomik Komite (Üye), Sanayi Konuları Komitesi (Üye), Küresel İstatistik Komitesi (Üye), Forum Komitesi (Üye)
CEMA, Avrupa Tarım Makinaları Birliği (Üye)
ReCAMA, Asya-Pasifik Ülkeleri Tarım Makinaları Birlikleri Bölge Konseyi (Üye)
DEİK, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (Kurucu Kuruluş)
ZAK, Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları ve Akreditasyon Kurulu (Üye)
Akıllı Tarım Platformu ve Platform İcra Kurulu (Üye)


TARMAKBIR VE SEKTÖR TANITIM SUNUMU İÇIN TIKLAYINIZ! 


SEÇİLMİŞ FAALIYETLERIMIZ

TARMAKBİR Sektör Buluşmaları
Geleneksel hale getirdiğimiz ve en son 2017 yılı Kasım ayında 11’ncisi düzenlendiğimiz TARMAKBİR Sektör Buluşmaları kapsamında, tarımsal mekanizasyon sektörü ile ilişkili sanayi, kamu, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelmiş ve 2 gün boyunca düzenlenen paneller kapsamında sektörün gündemdeki konular ele alınmıştır. Yaklaşık 140 kişinin katıldığı bu organizasyon, iş buluşmasının yanı sıra ilgiyle beklenen sosyal bir etkinlik haline de gelmiştir.

Yurt Dışı Fabrika Gezileri
Birliğimiz tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerimizden bazıları uluslararası çapta olmaktadır. Bu faaliyet kapsamında 2013 yılından itibaren Almanya, İtalya, Avusturya, Fransa ve Polonya’ya yönelik 6 organizasyon gerçekleştirilmiştir. Bu teknik gezilerde tarımsal mekanizasyon sektöründe marka olmuş 27 küresel markanın (Rauch, Same Deuzt Fahr, Fendt, Claas, John Deere, Goldoni, Steyr, Pöttinger, Horsch, Lemken, Amazone, Krone, Alpego, Caffini, Laverda, Mascar, Celli, Comer, Lombardini, Massey Ferguson, Kuhn, Sulky, Poclain Hydraulics, Unia, Metal-fach, Samasz ve Pronar) 37 ayrı üretim tesisi ile Deula (Alman Tarım Teknolojileri Eğitim Enstitüleri Birliği), Cuma (Tarım Ekipmanları Kullanım Kooperatifi), Terrena (Tarım Gıda Kooperatifi) kurumları ziyaret edilmiştir.
Bu gezilerin katılımcılara kattığı vizyon bir yana, yapılan incelemeler, hem fabrika organizasyonun, hem üretim de teknolojilerinin (hammadde depolama, talaşlı/talaşsız parça imalatı, kaynak, boyama, grup/ana montaj vs) yerinde görülmesi ve değerlendirilmesi açısından oldukça faydalı olmuştur. Bu geziler ayrıca sosyal anlamda sektörün kaynaşmasına, yakınlaşmasına, yeni işbirliklerinin doğmasına da neden olmuştur.

CEMA Toplantıları
Üyesi olduğumuz bir diğer çatı örgüt olan CEMA Avrupa Tarım Makinaları Birliği düzenli periyotlarda Yönetim Kurulu ve Genel Kurul Toplantıları düzenlemektedir. Bu kapsamda son toplantı katımımızın 2018 Kasım ayında Bologna’da olmuştur.

Agrievolution Dünya Tarım Makinaları Zirvesi ve Agrievolution Toplantıları
Agrievolution Tarım Makineleri İmalatçı Birlikleri Küresel İttifakı tarafından organize edilen son Dünya Tarım Makinaları Zirvesi, 25-26 Ekim 2017 tarihleri arasında Wuhan'da (Çin) gerçekleşmiştir. Açılış konuşmasını Agrievolution Dönem Başkanı M. Selami İleri'nin yaptığı Zirve'ye sanayi, akademi, bürokrasi, finans kuruluşları, çiftçi meslek ve sanayici örgütlerinden yaklaşık 400 sektör temsilcisi katılmıştır. Zirvenin ilk bölümünün sonunda yapılan bir törenle, yaklaşık 22 aydır yürütülen Agrievolution Dönem Başkanlığı Çin'e, Çin Tarım Makinaları Distribütörleri Birliği'ne (CAMDA) devredilmiştir.
Bu Zirve’nin yanı sıra periyodik olarak çeşitli ülkelerde düzenlenen Agrievolution Yönetim Kurulu ve Komite Toplantılarına da Birliğimiz tarafından katılım sağlanmaya devam edilmektedir. Bu kapsamda son toplantılar 2018 yılı Mayıs ayında Tokyo’da ve Kasım ayında Bologna’da düzenlenmiş olup, Birliğimiz tarafından katılım sağlanmıştır.

ReCAMA Senelik Toplantısı, Eğitim- Fabrika Gezileri ve Fuar Ziyareti
TARMAKBİR’in Cema ve Agrievolution dışında uluslararası kapsamdaki son üyeliği, yakın geçmişte Asya-Pasifik bölgesi özelinde gerçekleşmiş olup, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi'nin daveti üzerine Asya ve Pasifik Tarım Makinaları Birlikleri Bölge Konseyi- ReCAMA’ya üye olunmuştur. Birliğimiz, böylece Avrupa’dan Asya- Pasifik bölgesine kadar tarımsal mekanizasyon sektöründe dünya çapında var olan 3 şemsiye örgüte üye olan tek ülke birliği olma onuruna erişmiştir.
Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi'nin 5 bölgesel alt komisyonundan biri olan ESCAP- Asya ve Pasifik Bölgesi Ekonomik ve Sosyal Komisyonu altında faaliyet gösteren CSAM- Sürdürülebilir Tarımsal Mekanizasyon Merkezi'nin himayesinde kurulan ReCama’nın 13 ülkeden 17 üyesi mevcuttur. ReCAMA’nın faaliyetleri arasında ülkeler arası ekonomik işbirlikleri ile eğitim faaliyetleri ön plana çıkmaktadır. Bu faaliyetler kapsamında da, 2016’dan itibaren düzenli olarak ReCAMA’nın 1 yıllık periyotlarda düzenlediği Üyeler Toplantılarına ve “Eğitim- Fabrika Gezileri ve Fuar Ziyareti” etkinliğine katılım sağlanmıştır. Bu yöndeki son etkinlikler 2018 yılında Tayland’da yapılan “4. Üyeler Toplantısı” ve Çin’de gerçekleşen “4. Eğitim- Fabrika Gezileri ve Fuar Ziyareti”dir.

Fuar Katılımları
TARMAKBİR’in yurt dışına yönelik olan bir diğer önemli faaliyeti ise “Yurt Dışı Fuar Katılımları” kapsamında gerçekleşmektedir. Makine Tanıtım Grubu şemsiyesi altında 2011 yılından itibaren Almanya (2011), Endonezya (2014), Rusya’da (2015) ve İran’da (2016) düzenlenen genel sanayi fuarlarında yer alan TARMAKBİR, ilk kez 2013 yılında sektörel fuarlara katılım sağlamış, bu kapsamda SIMA ve Agritechnica fuarlarında stand açmıştır. Bu yıldan itibaren Almanya (2015-2017), İtalya (2014-2016-2018), Fransa (2015) ve Amerika Birleşik Devletleri’nde (2016) düzenlenen tarım makinaları fuarlarına katılan Birliğimiz, Makine Tanıtım Grubu’nun yanı sıra, Cezayir (2016), Katar (2017) ve Almanya’da (2016-2017) düzenlenen fuarlarda açılan Tarım ve Orman Bakanlığı standlarında da yer almıştır. Birliğimiz, bu dönemde ayrıca Sırbistan’da düzenlenen (2015) tarım makinaları fuarına ve organize ettiğimiz Ur-Ge Projesi kapsamında İran (2016), Cezayir (2016) ve Kazakistan’da (2017) düzenlenen sektörel fuarlara da katılım sağlanmıştır.

Tarım İş Forumları
Tarım sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerine karşılıklı diyalog kurma imkânı sağlayan ‘Tarım İş Forumları’ etkinlikleri 2016 yılında, Tarım ve Orman Bakanlığı organizasyonunda başlatılmış olup bu kapsamda 2017 yılında Türkiye’de düzenlenen Afrika, Çekya ve Rusya forumları ile 2017 ve 2018 yılında Azerbaycan’da düzenlenen tarım iş forumlarına iştirak edilmiştir.

Ur-Ge Projesi
Bu dönem gerçekleştirmeye devam ettiğimiz önemli bir diğer etkinlik ise Ur-Ge Projesi olmuştur. 2015 yılında başlayan ve 2018 Aralık ayında sona erecek, Ticaret Bakanlığı destekli bu projede 21 Üyemiz yer almaktadır. Firmaların kurumsal, üretim ve ihracat altyapılarını kuvvetlendirmek ve yurt dışı pazarlarda sürdürülebilir olarak ihracat gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçlayan projemizde ihtiyaç analizi, eğitim Yurt Dışı Hedef Pazar Araştırması, Dış Ticaret ve Finans Kaynakları, Endüstri 4.0 ve Dijitalleşme, Kurumsallaşma ve Turquality), danışmanlık hizmet alımlarının (Ticari İstihbarat, Verimli Üretim) yanı sıra fuar katılımları da gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda 2016 yılında İran Agropars, Cezayir Sima Sipsa ve 2017 yılında Kazakistan AgriTek fuarlarında yer alınmıştır. Yurt dışı pazarlama faaliyetleri kapsamında ayrıca 2017 yılında Fas ve Ukrayna’ya, 2018 yılında Güney Afrika, Romanya ve Moldova’ya, 2019 yılında Çekya ve Slovakya’ya ticaret heyeti programları da düzenlenmiştir. Ur-Ge Projemizde bugüne kadar Üyelerimize devletten sağlamış olduğumuz destek miktarı yaklaşık 2 milyon lirayı geçmiştir. Projenin başarısı, 2. Ur-Ge Projemizin başlamasına vesile olmuştur. 19 firmayla 2018 yılı Haziran ayında başvuru kabul edilen Projenin İhtiyaç Analizi Raporu, 2018 yılı Aralık ayında Bakanlığa teslim edilmiştir. 19 firmanın yer aldığı bu Proje kapsamında da yapılan ilk eğitim faaliyetinin (Hedef Pazar ve Ticari İstihbarat) ardından danışmanlık hizmeti (Ticari İstihbarat) alınmaya başlanmıştır.

TARMAKBİR Akademik Danışma Grubu Çalışmaları
TARMAKBİR bünyesinde 2013 yılının son dönemi itibariyle kurulan ve çalışmalarına başlayan “Proje Koordinasyon Grubu”, 2017 yılının son döneminde sistemsel bir değişikliğe gitmiş ve “Akademik Danışma Grubu” adını almıştır. Sektörden 5 akademisyenin yer aldığı bu grubun amacı, esas olarak TARMAKBİR'in teknik konulardaki çalışmalarına ve temsiliyetine destek olmaktır. Grup bu kapsamda TARMAKBİR'in bakanlıklar ve bağlı kuruluşlar, üniversiteler ve ilgili diğer ulusal/ uluslararası paydaşlarla ve kurumlarla olan teknik konulardaki iletişimine ve çalışmalarına katkı sağlamaktadır. Grup ayrıca özellikle fon destekli projeler konusunda TARMAKBİR Üyelerine danışmanlık hizmeti de vermektedir.

Akıllı Tarım Platformu İcra Kurulu Çalışmaları
Akıllı Tarım konusunda kamuoyunda farkındalık yaratılması hususu başta olmak üzere, konunun eğitim, teknoloji, devlet destekleri gibi tüm bileşenleri ile ele alınması ve bu kapsamda paydaşlar arasında iletişim merkezi olunması amacıyla Birliğimizin teklifi ile Ekim 2016’da ‘Akıllı Tarım Platformu’ ve ‘Akıllı Tarım Platformu İcra Kurulu” oluşturulmuştur. Ülkemizde akıllı tarım konusunda önemli bir boşluğu dolduracak bu yapı, 2017 yılını tanıtım ve farkındalık çalışmalarına ayırmıştır. Konusunda uzman akademisyen ve bürokratların üyesi olduğu bu yapılanma, 2018 yılı başından itibaren sürdürdüğü çalışmalarla kamuoyunun ve Bakanlıkların dikkatini çekmeye başlamıştır. Tarımsal Mekanizasyon Kurulu’nun 2018 yılı toplantısında alınan karar gereği Akıllı Tarım Platformu reorganize edilmiş ve 2. faz çalışmalarına başlamıştır.

Proje Ortaklıkları
2009-2010 yılları arasında düzenlenen “Leonardo da Vinci Yenilik Transferi Projesi” kapsamında proje ortağı olduğumuz “Kırsal Alanda Çalışanlar İçin Daha Güvenli Tarım” projesinin ardından, ortağı olduğumuz bir diğer proje 2017 yılı sonunda kabul edilmiştir. “Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti” kapsamında Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü liderliğinde yürütülecek olan "ProtectLife - Bitki Koruma Ürünleri ile Oluşan Noktasal Kaynaklı Su Kirliliğinin Önlenmesi İçin Ziraat Mühendislerinin Mesleki Yeterliliklerinin Geliştirilmesi" isimli proje ile bu kapsamdaki çalışmalarımız Mart 2018 itibariyle başlamıştır.

Fon destekli projeler kapsamındaki bir diğer ortaklığımız ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Rekabetçi Sektörler Programı” kapsamında olmuştur. KTO Karatay Üniversitesi’nin, “Akıllı Teknolojiler Tasarım, Geliştirme ve Prototipleme Merkezi Projesi” isimli projesinde ortak olarak yer alan TARMAKBİR, bu etkinlik kapsamındaki çalışmalarına çeşitli prosedürlerin tamamlanmasının ardından başlayacaktır. 2019 yılı itibariyle devam eden ve ortağı olduğumuz iki AB projesine bu dönemde yenilerini eklemek üzere yapılan çalışmalar devam etmekte olup bu kapsamda da sadece makine imalat sektörüne değil, çiftçi ve eğiticilerin eğitimine de ayrı bir önem verilmektedir. Bu önem çerçevesinde de güncel bir proje Eylül 2019 itibariyle TİKA ve UTEM işbirliği ile Azerbaycan. Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Tacikistan özelinde yürütülmekte olup, bir diğer uluslararası projenin Çiftçi Eğitim Merkezi kapsamında gerçekleşmesi amacıyla Konya Selçuk Üniversitesi’nin önderliğinde Birliğimizin de yer aldığı bir girişimin Deula (Alman Tarım Teknolojileri Eğitim Enstitüleri Birliği) ile Eylül 2019 itibariyle bir protokol imzalaması beklenmektedir.

Bu ana başlıklarla belirtilmiş çalışmaların yanı sıra, 2018 yılında paydaşı olduğumuz bazı etkinlikler şu şekildedir:
• Tarımsal Mekanizasyon Kurulu
• Biçerdöver Çalıştayı
• Hassas Tarım Çalıştayı
• Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi
• TOBB Makine Sektör Meclisi
• Türkiye Makine Sanayi Zirvesi
• MAKFED Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterler Toplantıları
• TAGEM Proje Değerlendirme Toplantısı
• Makine Teknik Komitesi Toplantısı
• TSE Tarım Makinaları Ayna Komitesi Toplantısı
• TSE Kara Araçları Test Merkezi Projesi Danışma Kurulu Toplantıları
• Endüstri 4.0 Zirvesi
• Tarımda Çalışanlar İçin Mesleki Yeterlilik Belgesi Çalışma Toplantıları
• Tarımsal Sulama Zirvesi
• Tarımda Çalışanlar İçin İş Güvenliği Çalıştayı

Üyelerimizin yanı sıra aralarında çeşitli kamu kurumları ve üniversitelerin de bulunduğu yaklaşık 500 adrese, mevzuat, istatistik, toplantı, fuar, sektörel haber, iç ve dış talepler gibi konulardaki elektronik posta yoluyla yapılan bilgilendirme hizmetine bu dönemde de devam edilmiş olup bu kapsamda sadece 2018 yılında 260 e-posta duyurusu gönderilmiştir.

 

Aldığınız veya alacağınız hizmetler için yorumları okuyabilirsiniz. Size sunulan hizmetler ışığında düşüncelerinizi bizle paylaşabilirsiniz. Paylaşımlarınızın bizim için çok değerli olduğunu sakın unutmayın. Bunun yanı sıra paylaştığınız yorumlar, web sitemizi inceleyen diğer ziyaretçiler ve müşterilerimiz için de önemlidir.

Ayrıca sizler de ziyaretçi yorumları bölümümüzden öteki kullanıcıların ve müşterilerin daha önceki paylaşımlarını inceleyebilir, firmamız hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Böylelikle kullanıcı yorumları üzerinden de ek bilgiler edinebilir ve bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

Sayfamız üzerinden sunmuş olduğumuz hizmetlerle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için iletişim numaralarımız yardımıyla ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi ve iletişim için irtibat no: 312 419 37 94 Ayrıca web sayfamızda bulunmakta olan açık adres ya da e-mail adreslerimiz üzerinden de ulaşabilirsiniz. Açık adres konusunda sorun yaşıyorsanız yine iletişim numaramız üzerinden irtibata geçerek, açık adres bilgisi talebinde bulunabilirsiniz.

İşletmemizle iletişime geçtiğinizde sıkıntılarınızı en kısa zamanda çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz. Profesyonel ekibimizin tecrübeleri ve bilgileri doğrultusunda en kısa zamanda en kaliteli hizmetleri alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Alacağınız hizmetlerle alakalı bütün bilgilere sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Belirtmek isteriz ki tecrübelerimiz ve deneyimlerimiz konusunda da web sayfalarımızdan gerekli bilgileri inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra kullanıcı yorumlarına bakarak da bilgi edinebilirsiniz. Bu sayfayı inceledikten sonra alacağınız hizmetle alakalı hala kafanızda sorular bulunuyorsa, lütfen bizler ile iletişim bilgilerimiz yardımıyla bağlantı kurunuz.

TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği olarak hizmetlerimizi uzman ekibimizle birlikte Türkiye Türkiye Tüm İlçeler ilçesinde sürdürmeye devam etmekteyiz. İletişim numaralarımızla şirketimizle irtibata geçmeniz halinde sizlere en yakın uzman ekiplerimiz harekete geçecek ve en hızlı şekilde talebinizi gerçekleştirecektir.

Bizi ziyaret etmek ve daha fazla bilgi almak isteyen müşterilerimiz için; açık adres ya da konum bilgilerimiz sayfa üzerinde paylaşılmaktadır. İşletmemize mail, adres ve telefon bilgileri üzerinden erişim imkanına sahipsiniz.

İletişim kurduğunuzda hizmetimizle alakalı ücret bilgisi de dahil sorularınızı sorabilirsiniz. Alanında uzman ekip arkadaşlarımız soracağınız tüm sorulara eksiksiz cevap vererek, tüm konularda sizi aydınlatacaklardır. İşletme olarak hedefimiz; size en mükemmel hizmeti en uygun fiyata sunmaktır. Ayrıca faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ederken sizin memnuyeti hususunda da oldukça hassasız. Kısacası önceliğimiz; değerli müşterilerimizin memnuniyetidir.

Yılların verdiği tecrübe ve bilgilerimizi müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sürdürmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bilginiz olsun konusunda tecrübeli ekip arkadaşlarımız ile hizmetlerimizi sorunsuz bir şekilde sürdürmekteyiz. İşletme olarak konusunda tercih edilen firmalar arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Bunların neticesinde, sorunlarınızı en hızlı biçimde çözmeyi hedeflediğimizden, bu hedef doğrultusunda tüm kadromuzla çalışmaktayız.

Profesyonel ve en güvenilir hizmetlerden uygun fiyatlar ile yararlanmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Yorumlar
Daha önce hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
Yorum Yap
Lütfen ad soyad girin!
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin!
Lütfen yorumunuzu girin!
Sayfayı Sahiplen

 Bu sayfada bulunan firma bilgileri özel yazılımlar veya firma sahiplerinin bilgileri doğrultusunda oluşturulmuştur veya yetki vermiş oldukları ajanslar 3 kişiler tarafından eklenmiştir. Eğer bu sayfa özel yazılım sayesinde oluşturulduysa yada sayfadaki bilgiler geçekleri yansıtmıyor ise sisteme üye olup bu sayfayı sahiplenebilirsiniz. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgileri bu şekilde kolayca güncelleyebilirsiniz.

Yasal Uyarılar

Adreskaydi.Com, Türkiye'nin her bölgesinde ücretsiz firma rehberi hizmeti vermekte olan bir internet sitesidir. 
Adreskaydi.Com internet sitesinin sahiplerinin veya yöneticilerinin bu web sitesinde listelenmekte olan firmalar/işletmeler ile hiçbir bağlantısı yoktur. 
Adreskaydi.Com'da bulunan firmalar özel yazılımlar veya kullanıcılar tarafından beyan edilen bilgiler ile oluşturulmaktadır. 
Adreskaydi.Com üzerinden edinilen bilgiler ile firmalar arasında yapılacak her hangi bir ticari işbirliğinde taraf yada güvence olmamaktadır. 
Finansal işlemler kişiler ve işletmeler arasındadır. 
Adreskaydi.Com web sitesinde bulunan firma bilgileri hiçbir şekilde (resmi veya gayri resmi) bir konu ile ilgili kullanılmak üzere resmi bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu meslek odalarının veya kurumum vereceği bilgi/belge yerine geçmemektedir. 
Resmi bir geçerliliği bulunmamaktadır. Sadece tanıtım amaçlıdır. 
Adreskaydi.Com web sitesinde yayınlanmakta olan firmaların ve web sitesini gezinen ziyaretçilerin arasında herhangi bir ödeme, tahsilat, satış veya para transferi teknik olarak mümkün değildir. 
Adreskaydi.Com'da bulunmakta olan firmaların yada ticari faaliyetlerin müşteri ilişkileri veya satış pazarlama teknikleri Adreskaydi.Com'u hiç bir şekilde bağlamaz ve ilgilendirmez. 
Adreskaydi.Com üzerinde kayıtlı işletmelerin/firmaların bilgilerinin düzenlenmesi ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
Mail adresimizadreskaydi@gmail.com adresine ilgili firmanın linki ile e-posta yollayarak veya iletişim sayfasında bulunan bilgiler yardımıyla bize ulaşabilirsiniz. 
Ortalama 1 hafta içerisinde sizin olduğunu teyit ettiğimiz firmaların bilgilerini kaldırmaktayız veya güncellemekteyiz. Adreskaydi.Com firmalardan herhangi bir ücret talep etmemektedir. 
Sizlerden Adreskaydi.Com adını kullanarak ücret talebinde bulunanlara itibar etmeyiniz ve inanmayınız. Adreskaydi.Com bu tarz problemler için herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.
Bu web sitesini kullanmak ve firmaların bilgilerini okuyup, incelemek ve bunlar neticesinde firma ile bağlantı kurmak kişilerin kendi iradeleridir. 
Firmalar ve kullanıcılar arasında yaşanacak maddi veya manevi zararlardan Adreskaydi.Com sorumlu tutulamaz. 
Eğer yukarıda listelenen sorumluluk reddi ve yasal uyarılar size uymuyorsa tarayıcınızı kapatıp web sitesinden çıkabilirsiniz.

Yukarı